Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 16/09/2020
Κέικ αλμυρό με τραγανή κρούστα

ΥΛΙΚΑ

800 γρ. ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ

ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ

100 γρ. ΦΕΤΑ
100 γρ. ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

3 κ.σ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ

1-2 κ.σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ

6 ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΝΤΑΚΑΚΙΑ

ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΣΤΑ

1/2 φλ. ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ

4 κ.σ. ΑΜΥΓΔΑΛΟΨIΧΑ

3 κ.σ. ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΑΛΕΣΜΕΝΟ

3/4 φλ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ

ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ

125 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ



ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ

ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ

ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΙΔΙ

ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ

ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΑΚΑΚΙΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΦΕΤΑΣ

ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΣΤΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ

ΤΗ ΒΡΩΜΗ

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΤΟ ΦΙΣΤΙΚΙ

ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ  

ΨΙΧΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 40΄ΣΤΟΥΣ 175o C

 

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 40 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ