Υλικά
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
25 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ
300 γρ. ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
1 ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
1 ΚΥΒΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΖΩΜΟ ΒΟΔΙΝΟΥ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
20 γρ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
250 γρ. ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ Ή ΤΑΛΙΟΛΙΝΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
50 γρ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ
1 κ.σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
100 γρ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ
ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 3΄
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄ΑΚΟΜΑ
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄
ETOIMAZOYME ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ME TA ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΑ
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ME TO ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ
KAI TO ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ