Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 17/09/2020
Παπαρδέλες με μανιτάρια

Υλικά

2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

25 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ

300 γρ. ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

1 ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
1 ΚΥΒΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΖΩΜΟ ΒΟΔΙΝΟΥ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ

20 γρ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

250 γρ. ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ Ή ΤΑΛΙΟΛΙΝΙ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

 

50 γρ. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ

1 κ.σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

100 γρ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

 

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ

ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 3΄

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄ΑΚΟΜΑ

ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄

ETOIMAZOYME  ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ME TA ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΑ

ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ME TO ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ

KAI TO ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ