Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 18/09/2020
Μακαρόνια με κεφτεδάκια και σάλτσα

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ
NH

500 γρ. ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ

1 φλ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

½ φλ. ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

1 ΑΒΓΟ

2 κ.σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ

2 κ.σ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

1/3 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

600 γρ. ΝΤΟΜΑΤΕΣ (ΚΟΝΚΑΣΕ Ή ΦΡΕΣΚΕΣ)

1 κ.σ. ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ

1 κ.σ. ΔΥΟΣΜΟ ΦΡΕΣΚΟ

1 κ.γλ. ΘΥΜΑΡΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ

1 κ.σ. ΖΑΧΑΡΗ

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΓΙΑ 2΄

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 2΄

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

 ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ

ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄

 

ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ

ΤΟ ΨΙΧΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ

ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ

ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ 10΄

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15΄

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 2΄

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ