Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 23/09/2020
Γιαουρτόπιτα σιροπιαστή

ΥΛΙΚΑ
11/2 φλ. ΖΑΧΑΡΗ
1 φλ. ΒΟΥΤΥΡΟ
3 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
11/2 φλ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
5 ΜΕΓΑΛΑ ΑΒΓΑ
3 κ.γλ. ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 φλ. ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
2 φλ. ΝΕΡΟ
2 φλ. ΖΑΧΑΡΗ
4 κ.σ. ΚΟΝΙΑΚ
1 ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΚΡΟΚΟΥΣ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΤΑ ΞΥΣΜΑΤΑ
ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180ο C

ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: 1 ΩΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 3΄ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ