Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 24/09/2020
Ντοματόσουπα γκασπάτσο
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΜΟΝΤΟΡΙΑ
1 ΑΓΓΟΥΡΙ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1/2 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ
2 κ.σ. ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ
1/4 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΨΩΜΙΟΥ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΞΙΔΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
BAZOYME ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ME ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΦΥΤΡΕΣ
Δείτε περισσότερα https://www.argiro.gr/recipe/gazpacho/