Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 24/09/2020
Ντοματόσουπα γκασπάτσο

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΜΟΝΤΟΡΙΑ

1 ΑΓΓΟΥΡΙ

1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ

1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ

2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

1/2 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

2 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ

2 κ.σ. ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ

1/4 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ


ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΨΩΜΙΟΥ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΞΙΔΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

BAZOYME ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ

ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ME  ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΦΥΤΡΕΣ

 

Δείτε περισσότερα https://www.argiro.gr/recipe/gazpacho/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ