Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 24/09/2020
Στέικ σάντουιτς

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ

1 ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

1 ΚΛΑΔΑΚΙ ΘΥΜΑΡΙ Ή ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΟΥΤΥΡΟ

2 ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΣΙΑΠΑΤΑ

ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΦΥΤΡΕΣ

ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

 

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

 

2 ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

25 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ  

1 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 κ.σ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

50 ml ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ Ή ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

 

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 3΄

ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΙΔΙ

ΚΑΡΑΜΕΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20΄

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ: 20 ΛΕΠΤΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 3΄ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΓΙΑ 1΄

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ  

ΒΓΑΖΟΥΜΕ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 4΄- 5΄

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

ΤΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 4΄- 5΄

ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ

ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΙΣΟΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΦΥΤΡΕΣ

ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

Δείτε περισσότερα https://www.argiro.gr/recipe/steak-sandwich/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ