Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ
1 ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΚΛΑΔΑΚΙ ΘΥΜΑΡΙ Ή ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΑΛΑΤΙ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΣΙΑΠΑΤΑ
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΦΥΤΡΕΣ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
2 ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
25 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ
1 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 κ.σ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
50 ml ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ Ή ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 3΄
ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΙΔΙ
ΚΑΡΑΜΕΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20΄
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ
ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ: 20 ΛΕΠΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 3΄ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΓΙΑ 1΄
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΒΓΑΖΟΥΜΕ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 4΄- 5΄
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
ΤΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 4΄- 5΄
ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΙΣΟΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
ΤΟ ΚΡΕΑΣ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΦΥΤΡΕΣ
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
Δείτε περισσότερα https://www.argiro.gr/recipe/steak-sandwich/