Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 25/09/2020
Κοτόπιτα της τεμπέλας

ΥΛΙΚΑ

1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ  

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

1 ΦΙΛΕΤΟ Ή 11/2 φλ. ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

11/4 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

2 ΚΑΡΟΤΑ

2 ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

2 κ.σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ

200 γρ. ΚΑΣΕΡΙ Ή ΓΡΑΒΙΕΡΑ

½ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ

1 ΑΒΓΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

 

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ

ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ

ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ  

ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 45΄- 50΄

 

ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: 45΄- 50΄

 

Δείτε περισσότερα στο https://www.argiro.gr/recipe/kotopita-tis-tempelas/ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ