Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 25/09/2020
Ρολό κιμά με πλούσια σάλτσα

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ

80 γρ. MOZZARELLA

80 γρ. ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

4 ΦΕΤΕΣ ΖΑΜΠΟΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΑΤΙ

3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ

3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ

2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ

200 γρ. ΑΣΠΡΟΜΑΝΙΤΑΡΑ

11/2 φλ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ

½ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

½ κ.γλ. ΜΠΑΧΑΡΙ ΣΚΟΝΗ

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

6 – 8 ΠΑΤΑΤΕΣ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

2 λίτρα ΖΩΜΟ ΒΟΔΙΝΟΥ  

1 κ.σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

½ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ

¼ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 κ.σ. ΑΛΕΥΡΙ

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ

ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

TO ΖΩΜΟ

TON ΠΕΛΤΕ

TO ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30΄

 

ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΞΕΙ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

Δείτε περισσότερα στο https://www.argiro.gr/recipe/pentanostimo-rolo-me-plousia-saltsa/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ