Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 29/09/2020
Lamingtons

ΤΙΤΛΟΣ: LAMINGTONS (ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ)

ΥΛΙΚΑ

125 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ

1 φλ. ΖΑΧΑΡΗ

1/2 κ.γλ. ΒΑΝΙΛΙΑ ΥΓΡΗ Ή ΚΑΨΟΥΛΑ

3 ΑΒΓΑ

1/2 φλ. ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ

1 ¾ φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ

2 φλ. ΚΑΡΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

 

3 ½ φλ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

1/4 φλ. ΚΑΚΑΟ ΑΓΛΥΚΟ

1 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ

1/2 φλ. ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ

 

1 ΒΑΖΑΚΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ



ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ

ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

ΧΤΥΠΑΜΕ

ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ

ΕΝΑΛΛΑΞ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30΄ ΣΤΟΥΣ 160o C

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΑΧΝΗ

ΚΑΚΑΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΒΟΥΤΥΡΟ

ΝΕΡΟ

 

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΑ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ: 30΄

https://www.argiro.gr/recipe/lamington/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ