Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 30/09/2020
Ανάποδη μηλόπιτα

ΥΛΙΚΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΜΗΛΟΥ

200 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ

1 ½ φλ. ΖΑΧΑΡΗ 

5 ΑΒΓΑ

1 ΒΑΝΙΛΙΑ

ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ

1 φλ. ΓΑΛΑ

500 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

1 κ.γλ. ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

1/2 φλ. ΚΑΡΥΔΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ

1/2 φλ. ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΑΝΑΜΙΚΤΕΣ

2 ΜΗΛΑ

2-3 κ.σ. ΚΟΝΙΑΚ

1 κ.σ. ΚΑΝΕΛΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΙ

100 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ

100 γρ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

3 ΜΗΛΑ ΑΝΑΜΙΚΤΑ

1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ


ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

2 κ.σ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%
100 γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ



ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ

ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΗΛΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ

ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ

ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ

ΑΛΕΥΡΙ

ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

ΑΛΑΤΙ

ΧΤΥΠΑΜΕ

TO ΒΟΥΤΥΡΟ

TH ΖΑΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

TA ΑΒΓΑ

TH ΒΑΝΙΛΙΑ

TO ΞΥΣΜΑ

TO ΑΛΕΥΡΙ

TO ΓΑΛΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ TA ΜΗΛΑ

ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ

ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ  ΜΕ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ




.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ

 

https://www.argiro.gr/recipe/anapodoguristi-milopita/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ