Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 30/09/2020
Μπομπότα με φέτα & γιαούρτι
ΥΛΙΚΑ
ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ
1 φλ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ
1 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
2 κ.γλ. ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 κ.γ. ΑΛΑΤΙ
½ κ.γλ. ΣΟΔΑ
1 φλ. ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΣΕΡΙ
1 φλ. ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΦΕΤΑΣ
ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ
3 ΑΒΓΑ
1 κ.γλ. ΜΕΛΙ
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
1 φλ. ΓΑΛΑ
2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΓΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 25΄- 30΄
ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 25΄- 30΄
https://www.argiro.gr/recipe/turopsomo-me-kaseri/