Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 30/09/2020
Μπομπότα με φέτα & γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ

ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ

 

1 φλ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ

1 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

2 κ.γλ. ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

1 κ.γ. ΑΛΑΤΙ

½ κ.γλ. ΣΟΔΑ

1 φλ. ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΣΕΡΙ

1 φλ. ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΦΕΤΑΣ

ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ

3 ΑΒΓΑ

1 κ.γλ. ΜΕΛΙ

1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ

1 φλ. ΓΑΛΑ

2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ 

 

ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΓΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 25΄- 30΄


ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 25΄- 30΄

https://www.argiro.gr/recipe/turopsomo-me-kaseri/

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ