Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 01/10/2020
Κοτόπουλο αλα κρεμ με ρύζι και λαχανικά
ΥΛΙΚΑ
2 ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
300 γρ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
3 ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
1 κ.σ. ΑΛΕΥΡΙ
2 φλ. ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
1 φλ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ
2 φλ. ΡΥΖΙ ΝΥΧΑΚΙ
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 κ.σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
1 κ.σ. ΑΝΗΘΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
4 φλ. ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5΄- 6΄
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΣΚΟΡΔΟ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ
ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΡΥΖΙ
ΖΩΜΟ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
https://www.argiro.gr/recipe/kotopoulo-ala-krem-me-ruzi/