Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 01/10/2020
Κοτόπουλο αλα κρεμ με ρύζι και λαχανικά

ΥΛΙΚΑ

2 ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

300 γρ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

3 ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

1 κ.σ. ΑΛΕΥΡΙ

2 φλ. ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ

1 φλ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ  
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΜΑΪΝΤΑΝΟ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ

 

2 φλ. ΡΥΖΙ ΝΥΧΑΚΙ

2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

1 κ.σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ

1 κ.σ. ΑΝΗΘΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

4 φλ. ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ


ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5΄- 6΄
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΣΚΟΡΔΟ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ

ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΡΥΖΙ

ΖΩΜΟ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

https://www.argiro.gr/recipe/kotopoulo-ala-krem-me-ruzi/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ