Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 01/10/2020
Στρόμπολι

ΥΛΙΚΑ
2 ΦΥΛΛΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ

1 ΚΡΟΚΟ

1 κ.σ. ΣΟΥΣΑΜΙ Ή ΜΑΥΡΟΣΙΣΑΜΟ

ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

250 γρ. ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΤΥΡΙΑ

6 ΦΕΤΕΣ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΣΑΛΑΜΙ

2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

5-6 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

5 ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΡΙΓΑΝΗ

ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ

ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΣΚΟΡΔΟ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ

ΣΑΛΑΜΙ

ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΥΡΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΥΡΙΑ

ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ

ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΥΡΙ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30΄ ΣΤΟΥΣ 190o C – 200 o C

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

https://www.argiro.gr/recipe/stromboli-tulixti-gemisti-pitsa/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ