Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/10/2020
Κρητικό μπουρέκι χωρίς φύλλο

ΥΛΙΚΑ

6 ΠΑΤΑΤΕΣ

6 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ

700 γρ. ΑΝΘΟΤΥΡΟ

300 γρ. ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΑ

4 κ.σ. ΑΛΕΥΡΙ

4 ΑΒΓΑ

3/4 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

200 γρ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ

1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

4 κ.σ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ


ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΜΠΟΛ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΤΥΡΙΑ

ΑΛΕΥΡΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ

ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΔΥΟΣΜΟ

ΧΤΥΠΑΜΕ

ΑΒΓΑ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΛΑΔΙ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180o C ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΡΥΟ Ή ΖΕΣΤΟ

 

ΣΤΟN ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30΄

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ