Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/10/2020
Κρητικό μπουρέκι χωρίς φύλλο
ΥΛΙΚΑ
6 ΠΑΤΑΤΕΣ
6 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ
700 γρ. ΑΝΘΟΤΥΡΟ
300 γρ. ΞΙΝΟΜΥΖΗΘΡΑ
4 κ.σ. ΑΛΕΥΡΙ
4 ΑΒΓΑ
3/4 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200 γρ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
4 κ.σ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ
ΑΛΑΤΙ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΜΠΟΛ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΥΡΙΑ
ΑΛΕΥΡΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ
ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
ΔΥΟΣΜΟ
ΧΤΥΠΑΜΕ
ΑΒΓΑ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΛΑΔΙ
ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180o C ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΡΥΟ Ή ΖΕΣΤΟ
ΣΤΟN ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30΄