Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/10/2020
Μουσταλευριά παραδοσιακή

ΥΛΙΚΑ
5 φλ. ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΟΥΣΤΟ

3/4 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

1/4 φλ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ

1 κ.σ. ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ

1/2 κ.γλ. ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣΤΙΧΑ

1 φλ. ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

 

1/2 φλ. ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΣΑΜΙ

ΚΑΝΕΛΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΑΛΕΥΡΙ

ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ

ΜΕΛΙ Ή ΠΕΤΙΜΕΖΙ

ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΜΑΣΤΙΧΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ

ΣΟΥΣΑΜΙ

ΚΑΝΕΛΑ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ