Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/10/2020
Μουσταλευριά παραδοσιακή
ΥΛΙΚΑ
5 φλ. ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΟΥΣΤΟ
3/4 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1/4 φλ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
1 κ.σ. ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ
1/2 κ.γλ. ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣΤΙΧΑ
1 φλ. ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
1/2 φλ. ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥΣΑΜΙ
ΚΑΝΕΛΑ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΑΛΕΥΡΙ
ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΜΕΛΙ Ή ΠΕΤΙΜΕΖΙ
ΑΜΥΓΔΑΛΑ
ΜΑΣΤΙΧΑ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ
ΣΟΥΣΑΜΙ
ΚΑΝΕΛΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ