Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 08/10/2020
Μανιτάρια γεμιστά με τυριά

ΥΛΙΚΑ

12 ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΠΡΟΜΑΝΙΤΑΡΑ

1 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

1 ΦΕΤΑ ΜΠΕΪΚΟΝ

2 κ.σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ

1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

1 φλ. ΦΕΤΑ ΣΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ

1/2 φλ. MIX ΤΥΡΙΩΝ

ΑΛΑΤΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΠΙΠΕΡΙ



ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΛΛΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
3/4 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 κ.γλ. ΠΕΤΙΜΕΖΙ Ή ΜΕΛΙ

ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΞΙΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΟΝ

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΓΙΑ 1΄

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ MΙΞ ΤΥΡΙΩΝ

ΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ

ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170ο C ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ MIX ΤΥΡΙΩΝ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ

ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ

 

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ

 

https://www.argiro.gr/recipe/manitaria-gemista-tyri/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ