Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 09/10/2020
Μοσχαράκι κατσαρόλας με φασολάκια & αρακά

ΥΛΙΚΑ
1 ½ κιλό ΜΟΣΧΑΡΙ (ΕΛΙΑ)

250 γρ. ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ
250 γρ. ΑΡΑΚΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ 
1 ΣΠΙΤΙΚΟ ΖΩΜΟ ΒΟΔΙΝΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ
1/2 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

1 ΠΡΑΣΟ

1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΕ ΚΑΡΕ 

2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΕ ΚΑΡΕ 
1 ΚΑΡΟΤΟ ΣΕ ΚΑΡΕ

1 φλ. ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ

1/2 κιλό ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ 
2 ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

1 κ.γλ. ΡΙΓΑΝΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ

1 κ.γλ. ΔΥΟΣΜΟ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ


ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

500 γρ. ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

1/2 κ.γλ. ΡΙΓΑΝΗ

1/2 κ.γλ. ΔΥΟΣΜΟ

1 κ.σ. ΞΙΔΙ

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ 

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ  

 

https://www.argiro.gr/recipe/mosxari-katsarolas-me-laxanika-kai-sos-giaourtiou/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ