Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 16/10/2020
Σπετζοφάι παραδοσιακό με λουκάνικα & πιπεριές

2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ

½ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

100 γρ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

¼ φλ. ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ Ή 2/3 συσκ. ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΟΝ ΚΑΣΕ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ

 

RECAP 1ΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΞΙΔΙ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ