Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 16/10/2020
Το ρυζόγαλο της Αργυρώς

¾ φλ. ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ Ή ΚΑΡΟΛΙΝΑ

ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ

2 φλ. ΝΕΡΟ

½ φλ. ΖΑΧΑΡΗ

5 φλ. ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΟ ΡΟΦΗΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

¼  κ.γλ. ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣΤΙΧΑ

2 κ.σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

 

RECAP

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ

ΤΟ ΑΛΑΤΙ

ΤΟ ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΤΙΧΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΗΞΕΙ

ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ