Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 22/10/2020
Πένες σουφλέ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ  ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 12% ΛΙΠΑΡΑ

ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΕ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΚΡΕΜΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ MIX ΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ MIX ΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30΄

 

  • 500 γραμ. πένες ριγωτές
  • 1 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι (το μισό για την κρέμα)
  • 1 φλ. γραβιέρα
  • 1 φλ. ψιλοκομμένο ζαμπόν
  • 150 γραμ. βούτυρο
  • 120 γραμ. αλεύρι
  • 1 ½ λίτρο γάλα ζεστό
  • 2 κρόκους
  • αλάτι
  • 1 φλ. κρέμα γάλακτος light

 

 

https://www.argiro.gr/recipe/penes-soufle-turia-zampon/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ