Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 22/10/2020
Πένες σουφλέ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 12% ΛΙΠΑΡΑ
ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΕ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ MIX ΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ MIX ΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30΄
- 500 γραμ. πένες ριγωτές
- 1 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι (το μισό για την κρέμα)
- 1 φλ. γραβιέρα
- 1 φλ. ψιλοκομμένο ζαμπόν
- 150 γραμ. βούτυρο
- 120 γραμ. αλεύρι
- 1 ½ λίτρο γάλα ζεστό
- 2 κρόκους
- αλάτι
- 1 φλ. κρέμα γάλακτος light
https://www.argiro.gr/recipe/penes-soufle-turia-zampon/