Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 22/10/2020
Τάρτα μήλου με κρέμα frangipane

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ME ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ

ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΤΟ ΑΛΑΤΙ

ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΑΒΓΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ

 

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ

ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΡΤΙΕΡΑ

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΗΛΩΝ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30΄

  • Υλικά για την τάρτα
  • 350 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 180 γραμ. βούτυρο αγελάδος
  • 150 γραμ. άχνη ζάχαρη
  • 4 κρόκους αβγών
  • ¼ κ.γλ. αλάτι
  • 1 βανίλια
  • Υλικά για την κρέμα
  • 100 γραμ. βούτυρο αγελάδος
  • 100 γραμ. άχνη ζάχαρη
  • πούδρα αμυγδάλου
  • 2 μεσαία αβγά
  • 1 κ.γλ. κανέλα
  • πράσινα ή κόκκινα μήλα
  • καστάνη ζάχαρη

https://www.argiro.gr/recipe/tarta-milou-me-krema-frangipane-tou-dimitri-makrynioti/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ