Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 22/10/2020
Τάρτα μήλου με κρέμα frangipane
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ME ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ
ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΑΒΓΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΡΤΙΕΡΑ
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΗΛΩΝ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 30΄
-
Υλικά για την τάρτα
- 350 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 180 γραμ. βούτυρο αγελάδος
- 150 γραμ. άχνη ζάχαρη
- 4 κρόκους αβγών
- ¼ κ.γλ. αλάτι
- 1 βανίλια
-
Υλικά για την κρέμα
- 100 γραμ. βούτυρο αγελάδος
- 100 γραμ. άχνη ζάχαρη
- πούδρα αμυγδάλου
- 2 μεσαία αβγά
- 1 κ.γλ. κανέλα
- πράσινα ή κόκκινα μήλα
- καστάνη ζάχαρη
https://www.argiro.gr/recipe/tarta-milou-me-krema-frangipane-tou-dimitri-makrynioti/