Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 23/10/2020
Παριανοί ρεβυθοκεφτέδες
1Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
2 ½ φλ. ΡΕΒΙΘΙΑ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΑ
2 φλ. ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΨΩΜΙΟΥ
1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ
½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ
1 φλ. ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ
ΑΛΑΤΙ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
1Η ΣΥΝΤΑΓΗ
ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΒΙΘΙΑ
ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ
ΤΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ
ΤΑ ΡΕΒΙΘΙΑ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ
ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ
https://www.argiro.gr/recipe/rebuthokeftedes/