Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 29/10/2020
Κολοκυθομπατζίνα

1 κιλό ΚΟΛΟΚΥΘΑ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

2 ΠΡΑΣΑ

4- 5 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

700 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2 ΑΒΓΑ

1 φλ. ΓΑΛΑ

¾ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 φλ. ΝΕΡΟ

500 γρ. ΤΡΙΜΜΑΤΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΦΕΤΑΣ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ

4 κ.σ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

1 φλ. ΝΕΡΟ

 

ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ, ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ  ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟ ΝΕΡΟ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ

ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΤΟ ΤΑΨΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

ΨΗΝΟΥΜΕ  ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ

 

https://www.argiro.gr/recipe/mpatzina-me-kolokythi/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ