Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/11/2020
Σπαγγέτι με σολωμό & αβοκάντο

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ 

1 ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

1 κ.σ. ΑΝΗΘΟ

1 κ.σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ

4 ΦΕΤΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ

2 κ.σ. ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ  ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

 

 

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΛΟΜΟ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΤΟΝ ΑΝΗΘΟ

ΤΟ ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ

ΤΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΒΡΑΣΑΝ

ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΛΟΜΟ

 

https://www.argiro.gr/recipe/skai-makaronada-i-spaghetti-me-solomo-kai-saltsa-avokanto/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ