Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 04/11/2020
NY Grilled Cheese & Salami Sandwich

Υλικά Συνταγής
2 μεγάλες φέτες χωριάτικο πολύσπορο ψωμί ή σικάλεως (με προζύμι)
5 -6 πολύ λεπτές φέτες παστράμι (αλλαντικό από μοσχάρι)
100 γραμ. κασέρι πικάντικο τριμμένο
1 κ.γ μουστάρδα
1 κουτάλια βούτυρο
ανθός αλατιού
Για το σερβίρισμα
τσιπς πατάτας
πίκλες (αγγουράκια ολόκληρα)
1 μήλο κομμένο σε τέταρτα (με την φλούδα)

Εκτέλεση
Αλείφουμε εξωτερικά και τις δύο φέτες ψωμί του τοστ, με το βούτυρο. Πασπαλίζουμε εξωτερικά τις δύο φέτες ψωμί με λίγο ανθό αλατιού.

Αλείφουμε εσωτερικά τη μια φέτα (τη βάση) με λίγη μουστάρδα και ακουμπάμε επάνω το μισό τριμμένο τυρί. Διπλώνουμε τις λεπτοκομμένες φέτες παστράμι και τις βάζουμε σε στρώση πάνω στο τυρί. Καλύπτουμε με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί. Απαλά, ακουμπάμε τη δεύτερη φέτα και σκεπάζουμε το σάντουιτς. Πιέζουμε λίγο ώστε να κολλήσουν οι στρώσεις των υλικών.

Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι ή πλάκα ψησίματος, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ακουμπάμε επάνω το ΝΥ melt και ψήνουμε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά, να ροδίσει, να γίνει τραγανό και όλα να λιώσουν ακαταμάχητα μέσα στο NY melt.

Αφήνουμε να σταθεί για 1 λεπτό, να σταθεροποιηθεί λίγο του τυρί, και το κόβουμε στη μέση.

Το σερβίρουμε πάνω σε λαδόκολλα, σε ξύλο σερβιρίσματος μαζί με πίκλες, αγγουράκια, τσιπς πατάτας και μήλο σε τέταρτα.

Απολαύστε το ζεστό και θα παραμιλάτε από την πρώτη μπουκιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ