Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 06/11/2020
Εύκολη σπανακόπιτα πλαστός

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

2 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

1 φλ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ

1 φλ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ

1 κ.γλ. ΑΛΑΤΙ

½ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 

21/2 φλ. ΝΕΡΟ

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

500 γρ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΟΡΤΑ

4-5 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

1 ΠΡΑΣΟ

½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ

½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ

250 γρ. ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ 

2 ΑΒΓΑ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

½ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 κ.σ. ΤΡΑΧΑΝΑ

 

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ

ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΟΥΡΤΙ

ΤΟ ΝΕΡΟ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ

 

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

& ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ

ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ

ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΧΥΛΟΥ

ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ

 

https://www.argiro.gr/recipe/spanakopita-eukoli-plastos/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ