ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
2 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 φλ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ
1 φλ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
1 κ.γλ. ΑΛΑΤΙ
½ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
21/2 φλ. ΝΕΡΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
500 γρ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΟΡΤΑ
4-5 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΠΡΑΣΟ
½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ
½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ
250 γρ. ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ
2 ΑΒΓΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
½ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 κ.σ. ΤΡΑΧΑΝΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ
ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΟΥΡΤΙ
ΤΟ ΝΕΡΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
& ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ
ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ
ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΧΥΛΟΥ
ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ