Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 13/11/2020
Σοκολατένια φρατζόλα

ΣΥΝΤΑΓΗ 3: ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ: ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

1½ φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΝΤΙΝΚΕΛ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

1 1/4 ΑΛΕΥΡΙ ΒΡΩΜΗΣ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2 κ.γλ. ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

½ κ.γλ. ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

½ φλ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ

½ φλ. ΞΙΝΟΓΑΛΟ Ή ΓΙΑΟΥΡΤΙ

½ φλ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

3 ΑΒΓΑ

ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

½ φλ. ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

½ φλ. ΣΤΑΦΙΔΕΣ

½ φλ. ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΝΤΙΝΚΕΛ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΒΡΩΜΗΣ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

ΤΗ ΣΟΔΑ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ

ΤΟ ΞΙΝΟΓΑΛΟ

ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΓΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ

ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ

 Σοκολατένια φραντζόλα με καρύδια και σταφίδες

https://www.argiro.gr/recipe/sokolatenia-frantzola-me-karudia-kai-stafides/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ