Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 17/11/2020
Σαλάτα με σπανάκι, γαλοπούλα & ρόδι

ΥΛΙΚΑ

350 γρ. ΣΠΑΝΑΚΙ BABY

1 φλ. ΡΟΔΙ

11/2 φλ. ΦΙΛΕΤΟ ΒΡΑΣΤΗΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

1 κ.σ. ΣΟΥΜΑΚ

1 κ.σ. ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

¼ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

1 κ.γλ. ΖΑΧΑΡΗ Ή ΜΕΛΙ

1 κ.γλ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

1 κ.γλ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ  ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ  ΣΕ ΜΠΟΛ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU

ΤΟ ΑΛΑΤΙ

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΥΜΑΚ

ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

ΡΟΔΙ

ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΒΡΑΣΤΗΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

ΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

 

https://www.argiro.gr/recipe/salata-spanaki-me-kotopoulo-kai-rodi/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ