Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 17/11/2020
Τριβέλι με μπλε τυρί & καρύδια

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. ΤΡΙΒΕΛΙ ΗΛΙΟΣ

2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

1 φλ. ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ ARLA CASTELLO DANABLU

1 φλ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ LIGHT 12% ΛΙΠΑΡΑ

¾ φλ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΒΕΛΙ ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ARLA ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ CASTELLO DANABLU

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 12% ΛΙΠΑΡΑ

ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ  ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ

 

https://www.argiro.gr/recipe/bides-me-kremodi-saltsa-karudion/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ