Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 17/11/2020
Τριβέλι με μπλε τυρί & καρύδια
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ΤΡΙΒΕΛΙ ΗΛΙΟΣ
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 φλ. ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ ARLA CASTELLO DANABLU
1 φλ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ LIGHT 12% ΛΙΠΑΡΑ
¾ φλ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΒΕΛΙ ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ARLA ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ CASTELLO DANABLU
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 12% ΛΙΠΑΡΑ
ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ
https://www.argiro.gr/recipe/bides-me-kremodi-saltsa-karudion/