Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 18/11/2020
Αλμυρό κέϊκ με havarti & μορταδέλα

  Αλμυρό κέικ με τυρί και ζαμπόν

https://www.argiro.gr/recipe/almuro-keik-me-turi-kai-zampon/

 

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΤΗΝ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 170Ο – 175Ο ΒΑΘΜΟΥΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

TO ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ

ΤΟ ΤΥΡΙ HAVARTI ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ

THΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ ΥΦΑΝΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ 1: ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΪΚ ΜΕ HAVARTI ΚΑΙ ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ: ΑRLA,

ΥΛΙΚΑ

4 ΑΒΓΑ

125 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

6 ΦΕΤΕΣ ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ ΥΦΑΝΤΗΣ

300 γρ. ARLA HAVARTI

½ φλ. ΓΑΛΑ

11/2 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

2 κ.γλ. ΚΟΦΤΑ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ

3 κ.σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ

1 κ.γλ. ΚΟΦΤΟ ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ