Αλμυρό κέικ με τυρί και ζαμπόν
https://www.argiro.gr/recipe/almuro-keik-me-turi-kai-zampon/
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ
ΤΗΝ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 170Ο – 175Ο ΒΑΘΜΟΥΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
TO ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ
ΤΟ ΤΥΡΙ HAVARTI ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
THΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ ΥΦΑΝΤΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ 1: ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΪΚ ΜΕ HAVARTI ΚΑΙ ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ: ΑRLA,
ΥΛΙΚΑ
4 ΑΒΓΑ
125 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
6 ΦΕΤΕΣ ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ ΥΦΑΝΤΗΣ
300 γρ. ARLA HAVARTI
½ φλ. ΓΑΛΑ
11/2 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
2 κ.γλ. ΚΟΦΤΑ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
3 κ.σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ
1 κ.γλ. ΚΟΦΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ