Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 18/11/2020
Πάστα φλώρα
Πάστα Φλώρα
https://www.argiro.gr/recipe/pasta-flora/
ΣΥΝΤΑΓΗ 2: ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ: ΑRLA,
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
125 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
60 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ Ή ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ
1 ΑΒΓΟ
1 ΚΡΟΚΟ ΑΒΓΟΥ
ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
500 γρ. ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ
ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ
ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ½ ΩΡΑ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΡΤΙΕΡΑ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΗ ΖΥΜΗ
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΡΤΙΕΡΑ
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΥΜΗ ΣΧΕΔΙΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ