Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 20/11/2020
Τηγανιά μανιταριών με λουκάνικα

ΣΥΝΤΑΓΗ 3: ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ: ΥΦΑΝΤΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

3 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

500 γρ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΜΑΪΝΤΑΝΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ FRANKA ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

2 κ.σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ FRANKA ΥΦΑΝΤΗΣ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ KALAMATA PAPADIMITRIOU

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ

Τηγανιά μανιταριών

https://www.argiro.gr/recipe/tigania-manitarion/

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ