Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 23/11/2020
Φυτικά καφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας & ρύζι
ΥΛΙΚΑ
1 συσκ. ΦΥΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ESTI
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
500 γρ. ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
2 κ.σ. ΒΑΣΙΛΙΚΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ESTI
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 8-10 ΛΕΠΤΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ