Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 23/11/2020
Φυτικά καφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας & ρύζι

ΥΛΙΚΑ

1 συσκ. ΦΥΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ESTI

2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

500 γρ. ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

2 κ.σ. ΒΑΣΙΛΙΚΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΜΑΪΝΤΑΝΟ

ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ESTI

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 8-10 ΛΕΠΤΑ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

 

https://www.argiro.gr/recipe/keftedakia-me-saltsa-ntomatas/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ