Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 23/11/2020
Μανιτάρια πλευρώτους ψητά

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ

1 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ

ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΞΙΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΣΕ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΞΙΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΥΛΛΑ ΤΩΝ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ

ΤΗΝ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

 

https://www.argiro.gr/recipe/manitaria-plevrotous-psita/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ