Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 24/11/2020
Βασική ζύμη για γλυκές και αλμυρές τάρτες

ΥΛΙΚΑ

150 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

250 γρ. ΑΛΕΥΡΙ

1 κ.γλ. ΚΟΦΤΟ ΑΛΑΤΙ

1 κ.γλ. ΚΟΦΤΟ ΖΑΧΑΡΗ

1 ΑΒΓΟ

1 -2 κ.σ. ΝΕΡΟ Ή ΓΑΛΑ

EKTEΛΕΣΗ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΤΟ ΑΛΑΤΙ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

TO ΑΒΓΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ

ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΤΑΡΤΙΕΡΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΟΣΠΡΙΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ

 

https://www.argiro.gr/recipe/basiki-zumi-gia-tartes-glukes-kai-almures/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ