Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 26/11/2020
Μοσχάρι με κρασάτη σάλτσα καρότου

ΥΛΙΚΑ

¼ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 κιλό ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

6 ΚΑΡΟΤΑ

2 φλ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

1-2 ΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ

1 κ.σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΚΡΑΣΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΟΤΟΥ

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ

ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU

TO ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΡΥΖΙ

 

https://www.argiro.gr/recipe/mosxari-me-krasati-saltsa-karotou/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ