Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 27/11/2020
Κέικ αμυγδάλου
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
200 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
4 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ
4 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΒΓΩΝ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
200 γρ. ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
1 κ.γλ. ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ Ή ΒΑΝΙΛΙΑ
200 γρ. ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ARLA ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36% ΛΙΠΑΡΑ
EKTEΛΕΣΗ
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
TH ΖΑΧΑΡΗ
ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ
ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΓΜΑ
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 55 ΛΕΠΤΑ