Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 27/11/2020
Κέικ αμυγδάλου

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

200 γρ. ΖΑΧΑΡΗ

4 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ

4 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΒΓΩΝ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

200 γρ. ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ

1 κ.γλ. ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ Ή ΒΑΝΙΛΙΑ

200 γρ. ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ARLA ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36% ΛΙΠΑΡΑ

EKTEΛΕΣΗ

ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

TH ΖΑΧΑΡΗ

ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΤΟ ΑΛΑΤΙ

ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ

ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΕΓΚΑ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΓΜΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 55 ΛΕΠΤΑ

 

https://www.argiro.gr/recipe/keik-amygdalou/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ