Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 27/11/2020
Vegan σουβλάκια πατάτας με μουστάρδα

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΥΔΑ

1 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

½ κ.σ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

½ κ.σ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

6 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

2 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU

¼ φλ. ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΙΜΑΧΟ ΣΚΕΥΟΣ 

ΤΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΛΙΕΡΑ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΤΟ ΞΙΔΙ

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ

 

https://www.argiro.gr/recipe/soublakia-patatas-me-saltsa-moustardas/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ