Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 30/11/2020
Μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας και τόνο

ΥΛΙΚΑ

1 συσκ. SPAGHETTI ESPRESSI

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

12 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

2 συσκ. ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

½ φλ. ΕΛΙΕΣ ΦΙΛΕΤΟ

1 συσκ. ΤΟΝΟ ΣΕ ΝΕΡΟ

2 κ.σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ

1 κ.σ. ΚΑΠΑΡΗ

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεκινάμε με την σάλτσα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 ‘.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα. Αφήνουμε για 3-4 ‘ σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα και τις ψιλοκομμένες ντομάτες και ανακατεύουμε και βράζουμε για 8’.

Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό. Τον θρυμματίζουμε και τον ρίχνουμε στη σάλτσα. Προσθέτουμε τις ελιές και την κάπαρη.

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο, από όσο αναγράφεται στη συσκευασία.

Μεταφέρουμε τα βρασμένα μακαρόνια στη σάλτσα και τελειώνουμε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό ακόμη.

Τέλος, πασπαλίζουμε τη μακαρονάδα με ψιλοκομμένο μαϊντανό και περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι, αλατίζουμε και σερβίρουμε αμέσως.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ