Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 03/12/2020
Βουτυράτο συκώτι με πιπεριά φλωρίνης

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. ΣΥΚΩΤΙ

2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

100 ml ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

100 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

XYMO ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ

ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ

2 κ.σ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

EKTEΛΕΣΗ

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ

 

https://www.argiro.gr/recipe/boutyrato-sykoti-sto-tigani-me-piperia-florinis-apo-ton-aleksandro-papandreou/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ