Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 03/12/2020
Ψαρονέφρι με μανιτάρια αλά κρεμ

ΥΛΙΚΑ

2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ (500 γρ.)

1 ΦΕΤΑ ΜΠΕΪΚΟΝ

300 γρ. ΑΣΠΡΟΜΑΝΙΤΑΡΑ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟΥ

1 ΚΥΒΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ KNORR

½ φλ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36% ΛΙΠΑΡΑ

6 ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΜΑΪΝΤΑΝΟ

EKTEΛΕΣΗ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΟΝ

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36% ΛΙΠΑΡΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ KNORR

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΪΚΟΝ

ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ

 

https://www.argiro.gr/recipe/psaronefri-ala-krem-me-manitaria-kai-damaskina/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ