Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 03/12/2020
Ψαρονέφρι με μανιτάρια αλά κρεμ
ΥΛΙΚΑ
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ (500 γρ.)
1 ΦΕΤΑ ΜΠΕΪΚΟΝ
300 γρ. ΑΣΠΡΟΜΑΝΙΤΑΡΑ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟΥ
1 ΚΥΒΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ KNORR
½ φλ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36% ΛΙΠΑΡΑ
6 ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΪΝΤΑΝΟ
EKTEΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΟΝ
ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36% ΛΙΠΑΡΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ KNORR
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΪΚΟΝ
ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
https://www.argiro.gr/recipe/psaronefri-ala-krem-me-manitaria-kai-damaskina/