Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 04/12/2020
Κρέμα εσπεριδοειδών
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
6 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
100 γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
125 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
EKTEΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΑ ΞΥΣΜΑΤΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ
ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ
ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΖΟ
https://www.argiro.gr/recipe/krema-lemon-curd-i-krema-lemoni-portokali-i-krema-espereidoeidon/