Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 04/12/2020
Κρέμα εσπεριδοειδών

ΥΛΙΚΑ

150 γρ. ΖΑΧΑΡΗ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

6 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ

ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ

100 γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

125 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

EKTEΛΕΣΗ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ  ΤΑ ΞΥΣΜΑΤΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

ΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ

ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΖΟ

 

https://www.argiro.gr/recipe/krema-lemon-curd-i-krema-lemoni-portokali-i-krema-espereidoeidon/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ