Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 04/12/2020
Ταλιατέλες με ψαρονέφρι

ΥΛΙΚΑ

1 ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ (300 – 350 γρ.)

½ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

¼ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

12 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

6 ΑΣΠΡΟΜΑΝΙΤΑΡΑ

2/3 φλ. ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ

1 ΚΛΑΔΑΚΙ ΘΥΜΑΡΙ

1 ΚΛΑΔΑΚΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

200 γρ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

EKTEΛΕΣΗ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΤΙΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

 

https://www.argiro.gr/recipe/taliateles-me-psaronefri-liasti-ntomata-kai-anthoturo/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ