Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 07/12/2020
Μακαρονάδα με ντοματίνια και τυρί κρέμα

ΥΛΙΚΑ

500 γραμ. σπαγέτι Ζείδωρος Γη ολικής άλεσης ΗΛΙΟΣ

500 γραμ. ντοματίνια μακρόστενα

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1/3 φλ. ελαιόλαδο

1 πρέζα ζάχαρη

250 γραμ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA

2 κ.σ. κάππαρη

2 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος

1 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε πρώτα τα ντοματίνια στη μέση.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο για 1΄. Προσθέτουμε τα ντοματίνια. Πάντα σε χαμηλή φωτιά, τα σοτάρουμε 5΄-6΄ να μαραθούν. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε.

Ρίχνουμε τα μυρωδικά. Προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα και την κάππαρη.

Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά, σε αλατισμένο νερό, 2΄ λιγότερο απ’ όσο αναγράφεται στη συσκευασία και όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα.

Προσθέτουμε 1/2 φλ. νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά. Αφήνουμε να βράσουν για 2΄ όλα μαζί.

Σερβίρουμε τη μακαρονάδα αμέσως.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ