Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 11/12/2020
Πράσινη σαλάτα με κόκκινα φρούτα & γαλοπούλα

ΥΛΙΚΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΑΣ

150 γρ. ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

ΦΙΛΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

1 ΑΒΟΚΑΝΤΟ

FOUANTRE KAΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΥΦΑΝΤΗΣ

½ φλ. ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ Ή ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ

½ φλ. ΣΠΟΡΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥ

½ φλ. ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΛΙΓΕΣ ΦΥΤΡΕΣ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

1/3 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

1 κ.γλ. ΜΕΛΙ

2 κ.σ. ΞΙΔΙ ΛΕΥΚΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΡΟΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU

EKTEΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΤΗΝ FOUANTRE ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΥΦΑΝΤΗΣ

ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ

ΤΟ ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΤΟ ΜΕΛΙ

ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΤΡΕΣ

 

https://www.argiro.gr/recipe/salata-me-rodi-kai-portokali/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ