Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 17/12/2020

Κομματάκια ζύμης από αλεύρι τηγανισμένα που τρώγονται με ζάχαρη ή μέλι και κανέλα. Αυτά είναι τα κερκυραϊκά τζαλέτια, το παραδοσιακό γλύκισμα με έντονο επτανησιακό άρωμα και με το οποίο ξεκινά σήμερα η Αργυρώ. Στη συνέχεια, ετοιμάζει μπουρεκάκια με σαλάμι και τυρί, τραγανά και πεντανόστιμα μέχρι την τελευταία μπουκιά ενώ για το τέλος, παρέα με την καλεσμένη αυτής της εβδομάδος, Τασούλα Κουφοπούλου, μαγειρεύουν χοιρινά μπριζολάκια με παλαιωμένο τσίπουρο και μήλα, μία συνταγή που θα μας ξετρελάνει και θα ενταχθεί στο μαγειρικό μας μενού.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ