ΓΕΜΙΣΤΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ & ΦΕΤΑ
ΥΛΙΚΑ
1 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. κολοκύθα στον ατμό ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗ
250 γρ. προσούτο φετες
200 γρ. τυρί φετα
100 γρ. μοτσαρέλα
πιπέρι
λίγο σχοινόπρασο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε την κολοκύθα σε καρέ. Σε ένα μπολ λιώνουμε τη φέτα με πιρούνι και τρίβουμε λίγο πιπέρι. Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και την κολοκύθα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Σε ταψί με μικρές θήκες για cup cakes βάζουμε χαρτάκια.
Κόβουμε κατά μήκος κάθε φέτα προσούτο στα δύο και το τοποθετούμε σταυρωτά μέσα στη φόρμα με το προσούτο να εξέχει από τα χαρτάκια.
Κάνουμε δηλαδή μια φωλιά από προσούτο σε κάθε θήκη.
Βάζουμε μέσα 1 κουταλιά από την γέμιση.
Κλείνουνε την θήκη με το προσούτο που εξέχει από την θήκη.
Ψήνουμε για 8’ περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει το προσούτο.
https://www.argiro.gr/recipe/prosouto-gemisto-me-kolokytha-kai-tyria/