Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 30/12/2020

Για το τελευταίο μαγειρικό σχολείο της χρονιάς, τα μαθήματα της Αργυρώς είναι εύκολα και γρήγορα, αλλά πεντανόστιμα και απολαυστικά. Η αρχή γίνεται με μία αλμυρή γαλατόπιτα με φέτα και στραγγιστό γιαούρτι και για τη συνέχεια ετοιμάζει μία μοσχαρόσουπα με κριθαράκι, ένα παραδοσιακό πιάτο, θρεπτικό, δυναμωτικό και νόστιμο, ιδανικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Για το τέλος, έχει την πιο εντυπωσιακή συνταγή της ημέρας, μία κολοκύθα με μήλα γεμιστά στον φούρνο, ιδανική για να παρουσιαστεί ως πρώτο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ