Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 05/01/2021

Το μαγειρικό σχολείο ανοίγει για τον νέο χρόνο και μας υποδέχεται με εύκολες, νόστιμες και απολαυστικές συνταγές. Έτσι, μαθαίνουμε πώς να φτιάξουμε ένα τέλειο ροστ μπιφ με σπαγγετίνη, μία συνταγή ανεπανάληπτη. Τη δεύτερη ώρα του μαθήματος πρωταγωνιστεί το ταμπουλέ με ρόδι, ένα πιάτο με μεγάλη ιστορία που έλκει την καταγωγή του από τους Άραβες, ενώ για το τέλος η Αργυρώ "πετάγεται" μέχρι τη Θράκη για να μας δείξει πώς να φτιάξουμε ένα παραδοσιακό πιάτο όπως το τυρόψωμο με μορταδέλα και φέτα.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30 στον ΣΚΑΪ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ