Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 05/01/2021
Ταμπουλέ με ρόδι
Για το ταμπουλέ

1 φλ. πλιγούρι

2 σκ. σκόρδο

1/4 φλ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με ρόδι KALAMATA PAPADIMITRIOU

2 κ.σ. ξίδι βαλσαμικό

10 ντοματίνια

1/2 ματσάκι δυόσμο

1 ματσάκι μαϊντανό

2 φρεσκα μικρά κρεμμυδάκια

1 φλ. σπόρους ροδιού

αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το πλιγούρι σε μπολ και το καλύπτουμε με βραστό νερό. Αφήνουμε 10′ να πιει τα υγρά του και να φουσκώσει.

Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά, τα κρεμμυδάκια, κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα προσθέτουμε στο πλιγούρι που έχει φουσκώσει. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ρόδι. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο το μπαλσάμικο ξίδι και την κρέμα βαλσαμικού με ρόδι. Ανακατεύουμε και παγώνουμε για λίγο στο ψυγείο.

 

https://www.argiro.gr/recipe/tampoule-antioxeidotiko-psita-laxanika-kai-kotopoulo-glukoxino/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ